Ar skolotājas Žannas Šīšlo sagādāto ekspozīciju turpinājām izzināt pārtikas produktu īpašības. Šoreiz pievērsām uzmanību veselības aizsardzībai. Visi zina, ka C vitamīns palīdz cīnīties ar saaukstēšanos. Dzērvenes ir viens no līdzekļiem, kas satur ļoti daudz C vitamīna. Izveidotājā izstādē varēja salīdzināt parastās purva dzērvenes un lielogu jeb dīžbrūklenes. Neizpalika arī ogu garšošana un novērtēšana, kura oga ir skaistākā, garšīgākā, tumšākā vai lielākā. Profesionālas pamatizglītības kursa audzēkņi degustācijai sagatavoja dzērveņu ievārījumu, kuru visi varēja nogaršot un izteikt savu vērtējumu.
Fotogrāfijā savas prasmes darbā ar blenderi izmēģina Ričards Skulovs (3. kurss).